Velkommen 2019

 In Uncategorized

Vi byder 2019 velkommen og samtidig åbner vi for vores helt nye hjemmeside.

Vi vil med den nye hjemmeside have mere fokus på at informere vores kunder og omverden omkring hvad der sker hos os og vores platform. Vi vil præsentere vores seneste udviklinger og opdateringer. Vi vil løbende orientere om nye tiltag, aktiviteter og nyheder generelt.

Vi ser frem til et godt 2019.

Vores nye gennemgang og mangel-liste styring

Vi har netop påbegyndt udvikling af vores inspektion og mangel-liste styring system. Systemet vil indeholde en lang række funktioner til effektiv styring og distribution af mangel-lister og gennemgange. Systemet kommer både på web, Android og IOS platformen.

Opdatering af møde modulet

Vi er i gang med en overhaling af møde modulet, som både består af nyt design, men også en lang række nye funktioner til indkaldelse, registrering og dokumentation af møder i løbet af projektet levetid. Nu bliver det endnu nemmere at indkalde og distribuere referater fra projektets møder.

Nyt administrations område

Vi er også i gang med et nyt design af administrations området, både for at gøre vores system nemmere at administrere for vores administratorer, men også for at vi kan nemmere udvide med flere indstillinger fremadrettet når systemet vokser hele tiden.

Flere funktioner og moduler i vores app

Vi udvider løbende vores app med flere moduler. Vi har netop opdateret vores app med Milepæle og Tidsplan. Flere er undervejs, herunder Mangel liste modulet og møde modulet, som snart kommer på app’en også.

Det var lige kort opdatering fra udviklings afdelingen.

Godt nytår.

Recent Posts