Vores platform er velegnet til mange
forskellige typer af projekter og sager.

Kundecases

Kontakt os i dag

Nogle af vores kunder

Udvalgte kundecases

OBH Gruppen A/S
Odense

Udbud og projektsamarbejde i skyen

Branche
Ingeniørvirksomhed

Primær brug
Projekt- og sagsportal, Udbudsportal

Detaljer
OBH Gruppen har mere end 200+ medarbejdere og anvender ProjektTorvet.dk til samarbejde i byggeprojekter og til de mange udbud, som OBH Gruppen kører hvert år. En af fordelene er blandt andet, at både projektweb og udbud kan opsættes og være klar til brug indenfor få minutter, og at alle deltagere hurtigt og effektivt kan få adgang til projektdata uden særlige forkundskaber. Især udbud køres helt gnidningsfrit i skyen og både administrator og kunder kan logge ind og følge udbuddet i skyen, mens udbuddet pågår.

Due diligence ved køb og salg af virksomheder

Branche
Advokat

Primær brug
Datarum

Detaljer
Online samarbejde med dokumentdeling som primær værktøj i forbindelse med Due Diligence arbejde omkring køb og salg af virksomheder.

Palsgaard, Møgelvang, Johannsen Advokater
Randers

Nodo Arkitekter A/S
Århus

Samarbejde i skyen for smidigere adgang til projektdata

Branche
Arkitektvirksomhed

Primær brug
Projekt- og sagsportal, Udbudsportal

Detaljer
Både ProjektWeb og udbud køres i skyen hos Nodo Arkitekter via ProjektTorvet.dk. Allerede i et tidligt stadie af projektet kan man nu samarbejde effektivt i skyen med dokument- og tegningsdeling. Herudover køres udbud effektivt og enkelt med helt sikre processer og krav. Alt understøttes fuldt ud med ProjektTorvet.dk

Styr på dokumentationen og kvaliteten i hele byggefasen

Branche
Tømrervirksomhed og totalentreprenør

Primær brug
Projekt- og sagsportal

Detaljer

Aalsrode Tømrerfirma ønskede en løsning, hvor de kunne dele projektinformation og data med deres samarbejdspartnere, medarbejdere og bygherrer. Med ProjektWeb har alle fået adgang til dokumenter, tegninger og projektinformation, både fra web og mobile enheder – og dermed også fra byggepladsen. Det har gjort det daglige samarbejde langt mere effektivt og smidigt.

Herudover anvender de også modulerne ”Tilsyn” og ”Observationer” til styring af kvalitetssikringen igennem hele byggeriet. Det er med til at dokumentere fejl og mangler – og den efterfølgende udbedring heraf.

Modulet ”Udbud” benyttes til at hente priser og tilbud ind fra virksomhedens samarbejdspartnere, når det gælder totalentrepriser.

Aalsrode Tømrerfirma A/S
Grenaa

Nel Hydrogen A/S
Herning

Dokumentdeling i skyen

Branche
Teknologi og vedvarende energi

Primær brug
Projekt- og sagsportal

Detaljer
Med udbygning af nye hydrogen-tankstationer og opbygning af nye fabrikker, benytter NEL Hydrogen A/S ProjektTorvet.dk som platform til deling af projektdata i skyen. Deltagerne kan nu på enkelt vis tilgå seneste projektinformation, tegninger og dokumenter i skyen. Det hele er altid opdateret uanset tid og sted.

Samarbejde både internt og med eksterne partnere

Branche
Projektudvikler

Primær brug
Projekt- og sagsportal

Detaljer
Ved at flytte samarbejdet til skyen bruger TK Development ProjektTorvet.dk som en platform til deling af dokumenter og information mellem alle de deltagende parter. Der benyttes ProjektWeb både internt i virksomheden og i forbindelse med projekter, som vedrører eksterne partnere og leverandører. Dermed er der ikke længere problemer med e-mails, firewalls, spamfiltre eller at dokumenter kan ligge på usikre drev. Alt er nu samlet i skyen med sikkert login og adgang.

TK Development A/S
Aalborg