Vores platform er velegnet til mange
forskellige typer projekter og sager

Kundecases

Kontakt os i dag for mere information

Udvalgte kundecases

OBH Gruppen A/S
Odense

Udbud og projektsamarbejde i skyen

Branche
Ingeniørvirksomhed

Primær brug
Projektweb, Udbud

Detaljer
OBH Gruppen med mere end 200+ medarbejdere bruger ProjektTorvet.dk til samarbejde i byggeprojekter og de mange udbud OBH Gruppen kører hvert år. Et af fordelene er blandt andet at både projektweb og udbud kan opsættes og klar til brug indenfor få minutter og alle deltagere hurtigt og effektivt kan få adgang til projektdata uden særlige forkundskaber. Især udbud køres helt gnidningsfrit i skyen og både administrator og kunder kan logge på og følge udbuddet i skyen mens udbuddet pågår.

Styr på dokumentation og kvaliteten i hele byggefasen

Branche
Tømrer virksomhed og total entreprenør

Primær brug
Projektweb, Udbud, Tilsyn, Observationer

Detaljer
Aalsrode Tømrerfirma ønskede en løsning hvor de kunne dele projektinformation og data med deres samarbejdspartnere, medarbejdere og bygherrer. Med ProjektWeb har alle fået adgang til dokumenter, tegninger og projekt information, både fra web og mobile enheder – og dermed også fra byggepladsen. Dette har gjort samarbejdet langt mere effektiv og smidigt i dagligdagen.

Herudover bruger de også Tilsyn og Observationer til styring af kvalitetssikringen igennem hele byggeriet. Dette er med til at dokumentere fejl og mangler – og den efterfølgende udbedring heraf.

Modulet Udbud benyttes til at hente priser og tilbud ind fra virksomhedens samarbejdspartnere når det gælder totalentrepriser.

Aalsrode Tømrerfirma A/S
Grenaa

Nodo Arkitekter A/S
Århus

Samarbejde i skyen for smidigere adgang til projektdata

Branche
Arkitektvirksomhed

Primær brug
Projektweb, Udbud, Tilsyn

Detaljer
Både ProjektWeb og Udbud køres i skyen hos Nodo Arkitekter via ProjektTorvet.dk. Allerede i en tidlig stadie kan man nu samarbejde effektiv i skyen med dokument og tegnings deling. Herudover køres Udbud effektivt og enkelt med helt sikre processor og krav. Alt understøttes fuldt ud med ProjektTorvet.dk

Samarbejde både internt og med eksterne partnere

Branche
Projektudvikler

Primær brug
Projektweb

Detaljer
Ved at flytte samarbejdet til skyen bruger TK Development ProjektTorvet.dk som en platform til deling af dokumenter og information mellem alle de deltagende parter. Der benyttes projektweb både internt i virksomheden og med projekter som vedrører eksterne partnere og leverandørerne. Dermed er der ikke længere problemer med e-mails, firewalls, spamfiltre eller at dokumenter kan ligge på usikre drev. Alt er nu samlet i skyen med sikkert login og adgang.

TK Development A/S
Aalborg

Nel Hydrogen A/S
Herning

Platform til samarbejde i skyen

Branche
Teknologi og vedvarende energi

Primær brug
Projektweb

Detaljer
Med udbygning af nye hydrogen tankstationer og opbygning af nye fabrikker, benytter NEL Hydrogen A/S ProjektTorvet.dk som platform til deling af projektdata i skyen. Deltagerne kan nu på enkelt vis tilgå seneste projekt information, tegninger og dokumenter i skyen. Altid opdateret uanset tid og sted.