Om ProjektTorvet.dk

Om ProjektTorvet.dk

ProjektTorvet.dk er en service som udbydes af Datanet Cloud Solutions ApS.

ProjektTorvet.dk har gennem en mange år opnået en stor erfaring med projektweb- og udbud især indenfor byggebranchen. Vi har forbedret produktet og funktionerne løbende og tilført nye funktioner, især ved at lytte til vores kunders ønsker og behov.

Derved har vi løbende tilført viden og funktionalitet i vort produkt, så vi i dag står med et stærk løsning der kan benyttes i langt de fleste projekter – både store som små projekter.

ProjektTorvet.dk forsætter med at udvikle og forbedre vores platform. Vi har egen udviklingsafdeling i Ukraine, hvor der sidder udviklere og designere klar til at implementere seneste teknologi, funktionaliteter og krav fra markedet og lovgivningen.

Vi ser frem til et forsat tæt samarbejde med vores mange kunder.

ProjektTorvet.dk Teamet

ProjektTorvet.dk har kontor i smukke Kolding

Vision

Vores vision er at bygge en komplet samarbejds-platform til byggebranchen og derved tilbyde en lang række forskellige værktøjer der kan hjælpe med at effektivisere og digitalisere byggebranchens – både på kontoret og mobilen.

Mission

Vores mission er klar – vi vil bygge en digital platform der benytter den seneste teknologi, der kan give effektiviseringer og forbedret byggeri, både på den teknologiske omstilling og den grønne omstilling.

Værdier

Vores værdier bygger på gode relationer både til kunder og medarbejdere – og især har vi vores fokus på kundeservice. Det er vigtigt idag at kunne tilbyde tætte relationer og samarbejde for at være på forkant med teknologien.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?